Tia Maria
Tia Maria is een koffielikeur uit Jamaica met Jamaica Blue Mountain koffiebonen. Kan puur of met ijs worden gedronken, wordt ook vaak gebruikt als ingrediënt voor cocktails, met koffie of in desserts. Tia Maria betekent in het Spaans letterlijk "tante Maria".  Het recept stamt uit de 17e eeuw. Een trouwe dienstmeid griste nog wat belangrijke familie spullen bij elkaar voordat ze het huis met haar Spaanse bazin ontvlucht. Hierbij zat het originele manuscript van een geheim familierecept voor een hartversterker.
De smaak is een mix van koffie, vanille en chocolade.
Black Russian, recept voor deze mixdrank: een glas met daarin 2 delen wodka, eventueel met ijs en daarbij 1 deel Tia Maria.
Cafe Marakesh

’s Werelds meest verfijnde koffielikeur, op basis van de beste Arabica koffiebonen dat is Café Marakesh. Zacht als de zachtste nacht, geheimzinnig als geen ander. Al jarenlang is Café Marakesh een favoriet onder de koffielikeur liefhebbers. Café Marakesh (23%) is een echte kwaliteitskoffielikeur op basis van de beste Arabica koffiebonen. De likeur is vermaard om haar zachte, fluweelachtige, langzaam wegsmeltende smaak waarvan het nog lang nagenieten is.

Zowel puur als on the rocks of door de koffie geserveerd met een toefje slagroom, Café Marakesh is niet te weerstaan. Nog geraffineerder is de toevoeging van de likeur aan ijs, tiramisu of crème brulée of natuurlijk in een cocktail.

Kahlua

Kahlúa, 's werelds nummer een koffielikeur. Het verhaal over Kahlúa begint in de Mexicaanse stad Merida, rond 1500 opgericht en volgens historici de oudste stad in de regio die voortdurend bewoond is gebleven. Eeuwen later creëerde de chemicus Montalva Lara hier het recept dat in 1936 de basis voor Kahlúa zou worden.Zijn twee belangrijkste ingrediënten, koffie en vanille. Alleen de beste 100% Arabica koffiebonen worden gebruikt in de Kahlúa mix. Veracruz heeft de vereiste hoogte en semi-tropisch klimaat voor de teelt van een koffieboon met een subtiele hint van chocolade, de essentie van Kahlúa's onderscheidende smaak en aroma. De koffie wordt verbouwd onder de bomen, zodat de bonen langzaam kunnen rijpen in de schaduw zonder het gebruik van pesticiden. De rijpe bonen zijn met de hand geplukt, gewassen en in de zon gedroogd. Deze koffie wordt gebruikt bij het maken van Kahlúa.

Met zijn unieke koffiesmaak is Kahlúa bekroond met een zilveren medaille op de 2008 International Wine and Spirit Competition. Kahlúa won zilver op zowel de 2006 World in San Francisco Spirits Competition en de 2007 International Wine and Spirit Competition.
 In het kleurrijke Mexico geniet Kahlúa al jaren grote faam als voorkeurslikeur bij het afsluitende kopje koffie na een geslaagd diner.
Sheridans
De kleur van Sheridan's koffie vanillelikeur is tweeledig: roomwit en zwart.
Met zijn unieke smaak en originele presentatie is Sheridan's Liqueur een innoverende likeur. In Eén fles zit namelijk van elkaar gescheiden een derde vanille crèmelikeur en twee derde donkere koffielikeur gemengd met Ierse whiskey.
Bij het inscheken vormen zich twee lagen in het glas wat bij het drinken een aparte toevoeging aan de smaak ten gevolge heeft.
Sheridan's kan gekoeld of met ijs geserveerd worden als aperitief of bijvoorbeeld bij de koffie.