Mandarine Napoleon
Mandarine Napoleon stoelt op twee pijlers met als eerste de ‘Mandarine’, de vrucht die kleur en smaak geeft, facetten die ook in de ‘gebarsten’ fles tot uiting komen, terwijl Napoléon zorgt voor de authenticiteit en de geschiedenis van deze unieke drank. Hij werd 200 jaar terug, voor het eerst voor Keizer Napoléon I gedistilleerd.
De mandarijnen, in Europa ingevoerd vanuit China aan het begin van de 19de eeuw, werden in Frankrijk beschouwd als een exotische vrucht. De mandarijnen die worden gebruikt voor het vervaardigen van de Mandarine Napoléon zijn afkomstig uit Sicilië en het zuidoosten van Spanje en worden geoogst van eind september tot begin februari. In deze periode worden drie types essentiële oliën geproduceerd: groene aan het begin van de oogst, gele rond midden oktober en rode aan het einde van de oogst. Voor de vervaardiging van de Mandarine Napoléon worden de gele oliën gebruikt. Deze essentiële oliën worden opgelost in alcohol van zeer goede kwaliteit die afkomstig is van de landbouw. De mengeling wordt vervolgens langzaam gedistilleerd en gezuiverd volgens de techniek van gefractioneerde distillatie.
De distilleerderij produceert 3 types distillaten: distillaat van mandarijn, distillaat van zoete sinasappelen en een distillaat van planten waarvan de mengeling geheim wordt gehouden. Deze distillaten worden in drie kuipen van elk 10000 liter gepompt, gehomogeniseerd en gedurende 2 jaar afzonderlijk grijpt. Vervolgens worden de distillaten vermengd met geselecteerde eaux-de-vie van wijn en cognac volgens een geheim recept dat van generatie op generatie wordt overgedragen. Het mengen eindigt met het toevoegen van siroop en een 100% natuurlijk plantenextract dat het product opnieuw zijn oranje kleur geeft. Deze Mandarine Napoléon wordt vervolgens gefilterd en gebotteld.
Southern Comfort
Southern Comfort is een likeur sinds 1874 geproduceerd op basis van whiskey afkomstig uit het zuiden van de Verenigde Staten.. Het wordt bereid volgens een traditioneel recept dat tot op heden nog steeds geheim is. Zeker is dat er perzik, sinaasappel, vanille, suiker en kaneel voor gebruikt wordt.
In 1874 maakt de 24 jarige bartender, Martin Wilkes Heron een reis langs de Mississippi. Als hij in New Orleans aankomt, krijgt hij het gevoel dat hij zijn plek heeft gevonden en gaat hij aan de slag in één van de vele bars. Daar werkt hij aan zijn antwoord op de vele harde whiskeys die er in die tijd werden geschonken. Met een beetje vanille, een beetje rijpe sinaasappel, wat kaneel, citroen en kersenextract maakt hij in 1874 een drank die hij 'Cuffs and Buttons' noemt.
In de jaren erna wordt de drank steeds populairder en besluit hij deze om te dopen in 'Southern Comfort'.
Southern Comfort  wordt gedronken als een whiskey of bij de koffie maar is ook een geliefde drank voor het bereiden van heerlijke cocktails!
Drambuie
Drambuie is een goudkleurige likeur, gebaseerd op Schotse Whisky, kruiden en honing. Drambuie wordt al vanaf 1746 op het Schotse eiland Skye gemaakt. Drambuie was de persoonlijke likeur van Prince Charles Edward Stuart. In 1745 probeerde hij Engeland te veroveren, hij werd echter verslagen en moest hij vluchten naar Schotland. Daarbij werd hij geholpen door kapitein John Mackinnon. Als dank gaf hij aan John Mackinnon zijn geheim recept voor zijn persoonlijke likeur: Drambuie. De familie had het recept voor meer dan 170 jaar voor eigen gebruik. In 1902 was het Malcolm Mackinnon die Drambuie op de markt bracht. Het geheim recept is nog steeds in handen van de Mackinnons en wordt nog steeds op dezelfde manier gemaakt als 250 jaar geleden. Drambuie is de enige traditionele likeur die gemaakt wordt van 100% gerijpte Schotse whiskies; vele hiervan zijn 15 tot 17 jaar oude malts, vermengd met de fijnste kruiden en honing. Drambuie ontleent zijn naam aan het Gaëlische ‘An Dram Buidheach’: een drank die voldoening schenkt. Andere bronnen vermelden echter dat de naam waarschijnlijk afkomstig is van het Schots-Gaelische dram buidhe, dat “gele drank” betekent.
DRAMBUIE: Authentieke Schotse whisky likeur 40% transparante, goudkleurige likeur. Gemaakt van een mix van kruiden en specerijen, honing gecombineerd met gerijpte malt & graan whisky SCHOTSE BASIS Mix van malt en graan whisky. SMAAK Honing en vanille geven een rijke smaak aan deze whisky likeur. Door het hoge alcohol percentage heeft deze likeur een vol en onderscheidend karakter.
DRAMBUIE 15 jaar oud: 15 jaar oud premium malt whisky likeur . 43% transparante, goudkleurige Drambuie likeur vermengd met 15 jaar oud gerijpte malts. SCHOTSE BASIS 100% Speyside malt basis 15 jaar oud.  SMAAK 15 jaar oude malt geeft een diepe verfijnde smaak, met name voor de echte malt liefhebber
Malibu
Malibu, ’s werelds bekendste en meest verkochte likeur met kokos. De oorsprong van Malibu ligt in het midden van de 17e eeuw, toen rum op het eiland Barbados voor het eerst werd geproduceerd. De vermaarde rum met kokos werd echter pas als merk in 1893 ontwikkeld in de West Indies Rum Distillery, een wereldberoemde distilleerderij.
Het is de Twaalf Island Shipping Company die verantwoordelijk was voor de distributie van Malibu, eerst in de 12 eilanden van de Antillen/Caribische gebied, en later in de rest van de wereld. Sindsdien is Malibu uitgegroeid tot een succesvol internationaal merk.
Malibu dankt zijn unieke smaak aan de verfijnde melange van rum, natuurlijke kokosaroma’s en pure rietsuikers van de hoogste kwaliteit. Met Malibu beleef je elke dag het Caribische gevoel.
Malibu is uitstekend geschikt om puur te drinken of in de mix met cola of met jus d’orange.
Aurum
Aurum is een sinaasappellikeur uit Italië gebaseerd op oude brandy, het recept bevat de schillen van sinaasappels en mandarijnen, kruiden en suiker, dit wordt jarenlang opgeslagen in eikenhouten fusten van de beste kwaliteit.  De kleur van Aurum (het woord is Latijns voor goud) is toe te schrijven aan saffraan die wordt gekweekt in Abruzzo, een gebied in Italië waar deze likeur wordt geproduceerd
Grand Marnier
De cognac die Grand Marnier gebruikt, komt uit het gebied van de Grande en Petite Champagne - een streek ten noorden van Bordeaux. In het hart van deze regio ligt het Château de Bourg, eigendom van de familie Marnier-Lapostolle. Hier selecteert Grand Marnier de fijnste cognacs, die minimaal drie jaar gerijpt zijn. Deze unieke cognacs gaan vervolgens naar Neauphle-le-Château. Daar worden de gedroogde sinaasappelschillen op stoom gestookt voor een optimale geur. Vervolgens wordt dit Caribische distillaat samen met suikersiroop aan de cognac toegevoegd. Voor zo’n zes tot acht maanden mag de drank dan rijpen in grote eikenhouten vaten – de marriage. Het resultaat is de Grand Marnier Cordon Rouge. Een warme, rijke, amberkleurige likeur, voor vele momenten geschikt.
Licor 43
Licor 43 is ontwikkeld uit een 1000 jaar oud geheim recept en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Cartagena is de thuisbasis van de bijzondere Spaanse likeur. De naam is afkomstig van de 43 ingrediënten die worden gebruikt om de likeur te maken. Onder deze ingrediënten, vruchten en geurige kruiden bevinden zich onder andere sap van citrus- en andere vruchten, en extracten van aromatische planten. Wereldwijd is deze Spaanse likeur met haar zachte vanillesmaak zeer populair bij miljoenen genieters.
 
Licor 43 heeft door haar bijzondere receptuur een zeer sterk karakter, dat in diverse drinkwijzen uitstekend tot haar recht komt. Als afsluiting van een gezellig diner komt de zachte, zoete vanillesmaak van Licor 43 naast of in de koffie en thee uitstekend tot haar recht. Bovendien leent Licor 43 zich uitstekend als basis voor cocktails.
Kirsberry
Kirsberry is de favoriete “cherry wine” van Denemarken. Kirsberry wordt gemaakt van Scandinavische kersen waarbij de smaak is verfijnd door toevoegingvan zorgvuldig geselecteerde kruiden, zonder toegevoegde kleurstoffen.
Het originele recept dateert van 1891en het kleine gouden glas op de hals van de fles symboliseert de hoge kwaliteit en de echtheid.
(Vanwege het "relatief" lage alcoholgehalte van 14,8%  eigenlijk geen gedistilleerd).
Men kan op verschillende manieren genieten van Kirsberry:
Puur, on the rocks, mixen met diverse frisdranken en gedistilleerd (b.v. wodka of rum) of als dressing op ijs.
DOM Benedictine
D.O.M. Bénédictine is een amberkleurige likeur samengesteld uit 27 planten en kruiden uit alle delen van de wereld. Deze likeur die nu wereldberoemd is werd door de Benedictijner monniken gemaakt.
Sinds 1001 staat er in het Franse vissersstadje Fécamp aan het Kanaal, een benedictijnenklooster waar (zoals in zoveel kloosters) medicijnen en elixers voor de zieken werden gemaakt. In 1863 vindt de wijn- en gedistilleerdhandelaar Alexander Le Grand het recepten achter in een oud boek terug. Hij bewerkt het tot een moderne likeur, ontwerpt een bijzondere fles, voorziet deze van een rode lakzegel en zet als moto D.O.M. op de fles, wat betekent "Deo Optimo Maximo": voor God, de beste, de grootste.
D.O.M. Bénédictine heeft een indringende zoetige smaak en een alcoholgehalte van 40 %. en wordt het meest gedronken als digestief.
Cointreau
Cointreau is de sinaasappellikeur die volgens eeuwenoude tradities gedistilleerd wordt. De authentieke kwaliteiten van Cointreau hebben van deze likeur een ware legende gemaakt.  Edouard Cointreau legde in 1849 de basis voor de nieuwe Cointreau, een helder transparante likeur, een soort triple sec (uit drie “triple” ) distillaties. Deze likeur ontleent haar karakter aan de geurige bitterzoete aroma's van zongedroogde sinaasappels.
Eigenlijk worden alleen de schillen van deze sinaasappelen gebruikt. Voordat de vruchten rijp zijn worden ze geplukt en de schillen worden verwijderd. Vervolgens worden de schillen in de zon gedroogd en naar Frankrijk verscheept. De schillen worden vervolgens in alcohol geweekt waardoor zij hun smaak afgeven.
Deze klassieke maar geheel eigentijdse sinaasappellikeur kent vele gebruiksmogelijkheden. Cointreau "on ice" is een  manier om de aroma's van deze sinaasappellikeur te ontdekken, maar ook puur en in vele bekende cocktails zoals de Margarita en Cosmopolitan is Cointreau een van de ingredienten.